Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
30.08.2023
Yazı Boyutu
A

YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI



Zaferler ayı ağustosta Malazgirt Zaferi’ni kazanarak Anadolu’yu ebedi yurt haline getiren milletimiz; Kut'ül Amarede, Çanakkale'de, Millî Mücadele’de ve nihayet 15 Temmuz'da ayağına vurulmak istenen esaret zincirlerini parçalayıp hain emelleri kursaklarda bırakmayı başarmıştır.

Tarihin sayfalarına altın harflerle yazılan zaferlerimiz içinde müstesna bir yere sahip olan 30 Ağustos, tarihimizin en kritik dönüm noktalarından biridir. 30 Ağustos Zaferi, milletimizin şartlar ne olursa olsun bağımsızlığından taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykırdığı destanın adıdır.

Allah'ın izniyle Büyük Zafer’e ilham veren sarsılmaz iman ve irade, bugün de milletimize rehber olmaya devam etmektedir. Şanlı ecdadından aldığı mirası kutsal bir emanet şuuruyla muhafaza eden gençliğimiz, millî teknoloji hamlesiyle tüm dünya ile her sahada yarışacak bilinçle geleceğe koşusunu sürdürmektedir.

Daha müreffeh bir ülke olma yolunda geleceğe yürüyüşümüzde, millî değerlerimiz doğrultusunda inşa edilen Türkiye Yüzyılı vizyonu önümüze ışık olmaya devam etmektedir. Bu vizyon doğrultusunda her alanda gerçekleştirdiğimiz ilerlemelerle Türkiye, gelecekte de tarihin akışına yön veren ülkeler arasındaki yerini koruyacaktır.

Bu duygularla, aziz milletimizin ve kıymetli mesai arkadaşlarımın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik ediyorum. Büyük Taarruz ’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyor; vatanımız, ezanımız, bayrağımız, istiklalimiz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve gazilerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.


Hüseyin KESKİN
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı
ve Genel Müdürü

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER