Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
30.08.2022
Yazı Boyutu
A

YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI



30 Ağustos’ta muhteşem bir zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz, Millî Mücadele'nin en son safhasını teşkil eden ve şanlı tarihimizin köşe taşlarından biri olan eşsiz bir destandır.

Yokluk ve imkânsızlıklara rağmen kazanılan bu zaferle, tarihe gömülmek istenen bir millet küllerinden yeniden doğmuş, tarih sahnesindeki şerefli yerini tekrar elde etmiştir.

Asırlarca üç kıtaya adaletle hükmeden Osmanlı İmparatorluğu’na musallat olan emperyalistler, bugün de ülkemizi bölmek, milletimizin şahlanışına engel olmak için tüm imkânlarını seferber etmiş durumdadırlar. Şehitlerimizin kanıyla büyük bedeller ödenerek tescillenen vatan topraklarına göz diken, millî iradeye başkaldıran hainlere fırsat vermemek için Millî Mücadele ruhunu hep diri tutmak mecburiyetindeyiz. Milletimizin hudutsuz vatan sevgisi, ezan, bayrak ve istiklal aşkının tezahürü olan bu ruhu muhafaza ettiğimiz sürece, ülkenin ve milletin bekasına kast eden iç ve dış düşmanların emellerine ulaşması asla mümkün olmayacaktır. 

Bu düşüncelerle,  aziz milletimizin ve kıymetli mesai arkadaşlarımın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyor; tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

 

Hüseyin KESKİN
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı
ve Genel Müdürü

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER