Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
6.06.2023
Yazı Boyutu
A

YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KESKİN’İN 6 HAZİRAN APRON TRAFİK VE RAMP GÖREVLİLERİ GÜNÜ MESAJI



DHMİ’nin 90. yıl dönümünü Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerini gerçekleştiren, sivil havacılıkta dünyanın zirvesine yerleşmiş bir kuruluş olarak kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

90 yıllık köklü geçmişimizden aldığımız güç ve yeniliklerin takipçisi dinamik ruhumuzla daha büyük proje ve eserlere imza atmak için çalışmalarımızı azimle sürdürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın sivil havacılığın önünü açan eşsiz vizyonu ve bu doğrultuda bize rehberlik eden Bakanlığımızın sürekli desteğiyle; ülkemizi ileri teknolojiye sahip, yolcu ve çevre dostu, eşsiz mimarisiyle göz kamaştıran havalimanlarıyla donatmış bulunmaktayız. Elde ettiğimiz başarılar kuruluşumuz çalışanlarının ekip çalışmasının, ortak aklın ve fedakâr çabalarının ürünüdür. Bu vesileyle bir kez daha tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

Misafirlerimize yolcu ve çevre dostu havalimanlarımızda sunduğumuz kusursuz hizmet ağının önemli bir halkasını Apron Trafik ve Ramp Görevlilerimiz oluşturuyor. Sundukları bilgi akışı ile kuruluşumuzun adeta pistteki gözü kulağı olan Apron Trafik ve Ramp Görevlileri, uçakların yerdeki hareketleri ve park işlemlerinin başarıyla yerine getirilmesini, yolcu ve yük transferlerinin sorunsuz ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesini, PAT Sahalarının uluslararası normlara uygun bir şekilde yönetilmesini sağlıyor.

Bilgi, tecrübe ve yetenekleriyle fedakârca çalışarak havacılık sektörümüze hizmet eden Apron Trafik ve Ramp Görevlilerimizin "6 Haziran Apron Trafik ve Ramp Görevlileri Günü"nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

 

Hüseyin KESKİN
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı
ve Genel Müdürü

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER