Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
5.03.2024
Yazı Boyutu
A

YK BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ DR. HÜSEYİN KESKİN'İN 5 MART ARFF ÇALIŞANLARI GÜNÜ MESAJI



Sivil havacılığımızı dünyanın zirvesine taşıyan büyük proje ve hizmetlerimizi, Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda daha da geliştirerek, her alanda başarıdan başarıya koşan ülkemizin kalkınma hamlesine katkıda bulunmaya kararlılıkla devam ediyoruz.

Türk havacılığının uluslararası alanda bugün elde ettiği konumu, kuruluşumuzun gerçekleştirdiği Cumhuriyet tarihinin en önemli projelerine, sunduğu büyük hizmetler ağına ve hizmet birimlerimizdeki her kademeden çalışma arkadaşlarımıza borçluyuz. Bu vesileyle tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele (ARFF) birimimiz bu hizmetler zincirimizin en önemli halkalarından birini oluşturuyor. 450 adet ileri teknoloji ürünü kurtarma ve yangın söndürme aracı ve 1800’ün üzerinde uzman personelimizden oluşan güçlü filomuz ile Avrupa’nın en güçlü ARFF teşkilatına sahip durumdayız. Yalnızca yurt içinde değil gerektiğinde yurt dışında da başarıyla hizmet veren ARFF teşkilatımızın bu kapsamda kazandığı ödüllerle gurur duyuyoruz. Dünya çapında elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartan uzman ARFF personelimiz mesleki hayatları boyunca aldıkları eğitimle, ileri teknoloji araç ve donanımları en verimli şekilde kullanma yetenekleriyle, iş ve sorumluluk anlayışlarıyla havalimanlarımızda 7 gün 24 saat görev başında.

Büyük bir fedakârlıkla, gerektiğinde hayat kurtarmak için kendi canlarını feda etmekten çekinmeyen kahraman mesai arkadaşlarımın  “5 Mart ARFF Çalışanları Günü”nü kutluyor, üstün başarılarının devamını diliyorum.

Dr. Hüseyin KESKİN
DHMİ YK Başkanı ve Genel Müdürü

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER