Oturum Aç

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

100 Logo TY Logo
red Logo
Görme Engelliler Sayfası
14.06.2024
Yazı Boyutu
A

YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ DR. HÜSEYİN KESKİN’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI



Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, yardımlaşmanın, sevgi, saygı ve kardeşliğin ruhumuzu kuşattığı; Peygamber Efendimiz (SAV)’in hadis-i şerifinde işaret ettiği “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” anlayışına uygun şekilde ihtiyaç sahiplerinin sevindirildiği, dargınlıkları unutup sevgiyle kucaklaştığımız bir Kurban Bayramı’nı daha idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Ülke olarak, bu mübarek günlerin gönüllerimize doldurduğu manevi huzurdan aldığımız birlik ve beraberlik gücüyle Türkiye Yüzyılı hedeflerine emin adımlarla ilerliyoruz. Bayramlarda en yüksek mertebede yaşanan bu ulvi ve ecdadımızdan miras kalan değerler iklimini tüm hayatımıza hâkim kılma gayreti içinde olmamız daha müreffeh yarınlar için yolumuzu aydınlatacaktır.

Yolcu ve çevre dostu havalimanlarımızda bayram tatili süresince misafirlerimizin emniyeti ve konforu için tüm tedbirleri almış durumdayız. Yoğun bayram koşullarında, her zaman olduğu gibi, yolcularımıza üstün kalitede hizmet sunmak için seferber olan tüm havalimanı çalışanlarına ve paydaş kuruluşlarımızın değerli mensuplarına teşekkür ediyorum. Ayrıca hac farizasını yerine getirmek üzere havalimanlarımızı kullanan yolcularımıza en iyi şekilde hizmet vermek için gayret gösteren tüm mesai arkadaşlarıma şükranlarımı iletiyorum.

Bu duygularla; sevgili mesai arkadaşlarımın ve tüm sektör çalışanlarının Kurban Bayramı’nı gönülden kutluyorum. Bu mübarek günlerin, aziz milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa afiyet, barış ve huzur getirmesini; bayramı menfur İsrail saldırıları ve işgali altında geçiren Filistin’in ve diğer mazlum milletlerin kurtuluşu için vesile kılmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

 

Dr. Hüseyin KESKİN
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı
ve Genel Müdürü

App img

DHMİ Mobil Uygulaması

DHMİ Mobil uygulamasını ÜCRETSİZ İndirin

  • HABERLER VE
    DUYURULAR
  • İHALE İLANLARI
  • DHMİ TV
  • PROJELER
  • İLETİŞİM
  • ÇEK GÖNDER